Mortadela tradycyjna (0,5 kg)
Pierwotna cena wynosiła: 21,99 zł.17,99 złAktualna cena wynosi: 17,99 zł.Mortadela tradycyjna, wędzona, parzona
Wyświetlanie 17–32 z 38 wynikówPosortowane według popularności
Mortadela tradycyjna, wędzona, parzona
Kiełbaski wieprzowe, wędzone tradycyjnie, parzone.
Wyselekcjonowany płat grubej słoniny, obsypany solą kamienną, leżakowany. Dzięki temu zyskuje wyjątkowy smak oraz miękkość. Z dodatkiem aromatycznych ziół, pieprzu czarnego i czosnku.
Wspaniały zestaw dla osób, które nie znają naszych wędlin i chcą wypróbować nie mówiąc już o tych z Państwa, którzy zamawiają paczkę wędlin regularnie :D
Szynka wędzona tradycyjnie, parzona. Szynka ze skórką z tłuszczykiem.
Kiełbasa wędzona tradycyjnie, parzona, podsuszana.
Kiełbasa krakowska sucha
Kiełbasa gruba, średnio rozdrobniona, wędzona tradycyjnie, parzona, suszona
Palcówka podsuszana. Kiełbasa surowa, suszona.
Idealny zestaw wędlin na świąteczny stół. Nie musisz szukać niczego więcej…
Wędliny tradycyjne to różnego rodzaju mięsne wyroby, które nasza firma tworzy od ponad trzydziestu lat. Są one wytwarzane z wysokiej jakości wyselekcjonowanego mięsa, z dodatkiem naturalnych przypraw, po czym następnie trafiają do naszych tradycyjnych wędzarni, opalanych drewnem olchowym, które nadaje im cudownego, coraz rzadziej spotykanego aromatu.
Swojskie wędliny najwyższej jakości.
Smak tradycji – wędliny, które opowiadają historię
Wędliny tradycyjne to nie tylko pożywienie, to smak dzieciństwa, wspomnienia rodzinnych obiadów. Każdy kawałek takiej wędliny to opowieść o tradycji, o starannie wyselekcjonowanych składnikach i o sztuce wytwarzania produktów najwyższej jakości.
Sekrety tradycyjnego rzemiosła
Co wyróżnia wędliny tradycyjne od tych produkowanych masowo? Przede wszystkim naturalność. Do ich produkcji używa się wyłącznie wysokiej jakości mięsa, pochodzącego od zwierząt hodowanych w sposób tradycyjny, bez stosowania hormonów wzrostu i antybiotyków. Mięso jest starannie selekcjonowane, a następnie poddawane tradycyjnym procesom obróbki.
Kluczowe etapy produkcji wędlin tradycyjnych:
Różnorodność smaków
Wędliny tradycyjne to prawdziwa uczta dla zmysłów. Ich smak jest bogaty i złożony, a aromat pobudza apetyt. Do najpopularniejszych rodzajów wędlin tradycyjnych należą:
Wędliny tradycyjne w kuchni
Wędliny tradycyjne to nie tylko doskonała przekąska, ale również składnik wielu dań. Można je wykorzystać do przygotowania kanapek, sałatek, zapiekanek, a nawet zup. Doskonale komponują się z chlebem, serem, warzywami i owocami.
Pomysły na dania z wędlinami tradycyjnymi:
Dlaczego warto wybierać wędliny tradycyjne?
Jako doświadczony producent wędlin, Perkpol od lat na pierwszym miejscu stawia jakość mięsa, z którego tworzymy nasze wędliny tradycyjne, a także naturalne, aromatyczne jednorodne przyprawy. W naszej ofercie znaleźć można różnego rodzaju szynki, schab, polędwice, boczek, kabanosy i wiele innych pysznych wyrobów, które idealnie będą prezentować się na każdym stole i spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
End of content
End of content
Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami.
Korzystaj z rabatów i dodatkowych promocji!
Online oraz u kuriera za pobraniem
Dziś zamawiasz – jutro nasze wędliny są u Ciebie
Nasze wędliny dostarczamy do wybranych krajów Unii Europejskiej
Prosto z wędzarni. Wysyłane w specjalnych opakowaniach.
Brak produktów w koszyku.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.